Ontspanningsmassages

Algen/warmte pakkingen
Bij deze behandeling wordt u volledig ingesmeerd met een algencrème, daaromheen komt een speciale foliewrapping. Dan wordt u in handdoeken gewikkeld en als laatste komt er een elektrisch verwarmde deken om u heen die tot 35-37 graden warm wordt. Zo ligt u volledig ingepakt op een aangename temperatuur te ontspannen. Het omgevingslicht wordt gedimd en op verzoek kan er een geurkaars aangestoken worden. U kunt uw favoriete muziek meenemen om naar te luisteren. Na een half uur kunt u kiezen voor een aanvullende hoofd- of voetmassage. De eerste 30 minuten ligt u dus volledig te ontspannen. Omdat uzelf volledig ingepakt ligt,  blijft er tijdens de gehele behandeling één van onze medewerkers bij u in de ruimte.

Algen Warmtepakking (incl. hoofd of voetmassage) €90,-
Leden Fitness Studio Balans €45,-

Hotstone behandelingen
Een hotstone behandeling is, zoals de naam al aangeeft, een behandeling met hete lavastenen. Nu moet dat “hete”niet te letterlijk genomen worden, de stenen hebben doorgaans een temperatuur tussen de 40 en 45 graden. Een hotstone behandeling kan zowel therapeutisch als ontspannend zijn.  De behandeling kan statisch, dynamisch of als beide toegepast worden. Bij een dynamische behandeling worden de stenen als verlengstuk van de handen gebruikt, waardoor de massage veel “dieper” uitgevoerd kan worden.

Hot Stone Massage €60,-
Leden Fitness Studio Balans €35,-

Duomassages
De duomassage is een variant op de standaard ontspanningsmassage. Hier wordt je tegelijk met je partner gemasseerd in dezelfde ruimte. Wil je eens een (h)eerlijke ervaring ondergaan, samen met je partner dan is dit een ideale behandeling. (Tip: Ook leuk om kado te geven!)

Bij aanschaf van een 10 behandelingen kaart 10% korting voor niet leden en
5% korting voor leden. Voor overige behandelingen prijs op aanvraag.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.