Tijdelijk gesloten door verbouwing

Op dit moment is de nieuwe pandeigenaar druk bezig met het renoveren van ons pand. Tot nu toe hebben ze dat volledig van/aan de buitenkant kunnen doen. Vanaf aanstaande zaterdag 16 september gaan ze binnen aan de gang met onder andere het isoleren van de spouwmuren en het plaatsen van dubbele beglazing. Omdat hiervoor een deel van de sportvloer vrijgemaakt moet worden sluiten we op vrijdag 15 september om 11:30 uur de deur. Door de aard en de duur van de werkzaamheden zullen we maandag 25 september de deur om 9:00 uur weer kunnen openen. We snappen dat dit geen ideale beslissing is maar het kan even niet anders en vragen hiervoor begrip van onze leden en klanten. Deze sluiting geldt voor zowel Fitness Studio Balans als voor No-Stress-Massage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.