Toegang sportschool

Momenteel kan het voorkomen dat een incidentele bezoeker de deur van de sportschool gesloten vindt. Op dit moment ben ik tijdelijk afwezig wegens een knie vervanging. De sportschool wordt zo veel mogelijk open gehouden door een groep leden die tussendoor waarnemen. Aangezien we afhankelijk zijn van vrijwilligers kunnen we de bestaande openingstijden niet garanderen. Ieder vast lid kan gewoon met zijn/haar eigen code naar binnen om te sporten. Het ongemak is dus alleen voor mensen die incidenteel naar binnen willen of informatie willen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer bij de ingang en anders een email sturen kan ook.

Sorry voor het ongemak,

Jan Wijsbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.